Meditatief wandelen

Komend seizoen willen we eenmaal per maand op een vrijdagmorgen vanuit de kerken in Ellecom-De Steeg of Rheden een meditatieve wandeling organiseren.

Een meditatieve wandeling is een wandeling gericht op persoonlijke en spirituele bezinning en verdieping. We komen eerst samen bij een afgesproken kerkgebouw. Vervolgens wandelen we enige tijd in stilte, en denken ondertussen na over een tekst die ons voor de wandeling meegegeven wordt. Halverwege de wandeling delen we onze opgekomen gedachten, gevoelens en inzichten met een wandelgenoot. In de hoop dat we er samen rijker van worden.

De meditatieve wandeling is ook een mooie gelegenheid om persoonlijk te bewegen, en op een ontspannen manier andere mensen te leren kennen.

De lengte van de wandeling is maximaal 5 kilometer. Een hele goede loopconditie is niet nodig, maar enige loopconditie is wel gewenst. Iedereen is hartelijk welkom om mee te wandelen.

De eerste meditatieve wandeling is gepland vrijdagmorgen 23 september om 10.00 uur vanaf de Nicolaaskerk in Ellecom. Opgave vooraf is niet nodig. Vanaf 9.45 uur inloop met koffie/thee.

Wilt u meer weten, zoek dan contact met

Gert Jansen (tel. 0313 – 413 349, email predikant@pges.nl of

Jan Willem Overvliet (tel. 06 – 5507 9277, email  predikant@dorpskerkrheden.nl)