Bouw mee aan verandering met World Servants

De diaconie gaat het volgende project ondersteunen en wil dit graag onder de aandacht brengen.

Ga mee met World Servants en ontdek dat een werkvakantie in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert.

Verander de toekomst voor een heel dorp of buurt. Word deel van de droom van mensen ver weg en bouw mee aan beter onderwijs, goede gezondheidszorg en essentiële sociale voorzieningen. Of je nu geeft of meegaat, jouw investering verandert generaties.

Een veranderde blik op de wereld voor jou. Meegaan met World Servants is een avontuur dat je leven verandert. Vrijwilligerswerk in het buitenland verbreedt je horizon. Je maakt nieuwe vrienden, ontdekt andere culturen en verlegt grenzen. Een ander dienen verandert alles!

Na, afgelopen zomer, geslaagde projecten in zowel Panama en Heerlen ga ik, Chris Duisterwinkel, in de zomer van 2023 opnieuw mee met World Servants. Ik hoop dat jij ook mee wilt. Ben je tussen de 15 en 29 kom dan dinsdag 10 mei om 20.00 uur naar het Jonkvrouw Brantsencentrum (Dorpsstraat 70) te Rheden of woensdag 18 mei om 20.00 uur naar Eltheto (Diepesteeg 16) in De Steeg. Dan vertel ik meer.

Voor vragen kan je contact opnemen via rheden@worldservants.nl met  Chris Duisterwinkel 026 8448 060 of via Marja Reijnierse 0313 413 065.

Met vriendelijke groeten,                                                                                                                                                                               

Namens World Servants actiegroep Rheden

Chris Duisterwinkel